| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ionascu Moderator muncitor
Data înscrierii: 09/Apr/2004 Mesaje: 206
|
|
| Sus |
|
 |
detectoare Colonel
Data înscrierii: 29/Sep/2007 Mesaje: 102
|
|
| Sus |
|
 |
DanH Sergent
Data înscrierii: 17/Aug/2009 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum Mar 14, 2010 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
As dori sa intreb si eu ceva.La o statie TTI-770 de 5w la care am pus un amplificator de 25w ca la ce distanta ajung sa fiu receptionat cind folosesc si amplificatorul?
Va multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Mar Mar 16, 2010 11:47 am Titlul subiectului: Distanta de emisie marita |
|
|
Daca ai pus un amplificator pe emisie, se imbunatateste considerabil distanta de lucru pe emisie.
Ca sa ai castig si pe receptie iti trebuie un amplificator emisie receptie
KM-300 sau L-100 _________________ Statii radio Midland, statii radio TTi, statii radio Maxon, in Romania si Bucuresti
Pentru intrebari va rugam nu ezitati sa ne contactati.
Cu respect
Silviu Ionascu
Tel: 004-0744517985 |
|
| Sus |
|
 |
DanH Sergent
|
Trimis: Mar Mar 16, 2010 3:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Amplificatorul care e acum montat pe masina e KL-35.Tot pe el mai scrie RTX |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| Sus |
|
 |
DanH Sergent
|
Trimis: Mie Mar 17, 2010 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc pt lamuriri. |
|
| Sus |
|
 |
DanH Sergent
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
| Sus |
|
 |
DanH Sergent
|
Trimis: Sâm Apr 03, 2010 9:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Deja e de citeva zile pe maina.Se cunoaste. |
|
| Sus |
|
 |
DanH Sergent
|
Trimis: Mar Mai 04, 2010 4:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am o intrebare,asta ca sa nu deschid inutil un nou topic.Problema consta in faptul ca am un amplificator Midland 747B.Cind il conectez la statie si stau pe receptie totul e bine.In momentul in care intru pe emisie sunt receptionat bine in schimb amplificatorul ramine blocat pe emisie si se infierbinta de poti prepara oua pe el.Am fost la magazinul de unde l-am achizitionat si intrucit sunt in relatii bune cu ei l-au trimis inapoi pt verificare.Raspunsul e ca el e bun.La o proba cu alta statie nu se repeta problema care apare cu statia mea.Statia care o detin e un TTI 770.Fara amplificator totul e bine.Atit pe receptie cit si pe emisie.Oare ce ar putea fi?
Mai mentionez ca inainte de aces amplificator am mai avut unul cu putere mai mica si nu am avut probleme cu el. |
|
| Sus |
|
 |
and19sv User abia conectat
Data înscrierii: 07/Mai/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Mai 07, 2010 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| DanH a scris: | Am o intrebare,asta ca sa nu deschid inutil un nou topic.Problema consta in faptul ca am un amplificator Midland 747B.Cind il conectez la statie si stau pe receptie totul e bine.In momentul in care intru pe emisie sunt receptionat bine in schimb amplificatorul ramine blocat pe emisie si se infierbinta de poti prepara oua pe el.Am fost la magazinul de unde l-am achizitionat si intrucit sunt in relatii bune cu ei l-au trimis inapoi pt verificare.Raspunsul e ca el e bun.La o proba cu alta statie nu se repeta problema care apare cu statia mea.Statia care o detin e un TTI 770.Fara amplificator totul e bine.Atit pe receptie cit si pe emisie.Oare ce ar putea fi?
Mai mentionez ca inainte de aces amplificator am mai avut unul cu putere mai mica si nu am avut probleme cu el. |
Salut, ai mai rezolvat problema? Si eu am patit la fel. Sunt curios cum se remediaza. Patesc exact la fel. |
|
| Sus |
|
 |
DanH Sergent
|
Trimis: Vin Mai 07, 2010 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Deocamdata nu.Astept un vecin care are statie identica cu a mea ca sa fac o proba sa vad daca se repeta problema.Banuiesc ca ar fi ceva la statia mea. |
|
| Sus |
|
 |
and19sv User abia conectat
Data înscrierii: 07/Mai/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Mai 07, 2010 5:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| DanH a scris: | | Deocamdata nu.Astept un vecin care are statie identica cu a mea ca sa fac o proba sa vad daca se repeta problema.Banuiesc ca ar fi ceva la statia mea. |
nu cred ca e de la statie. Eu am rezolvat provizoriu problema. Pur si simplu am prelungit cablul de la amplif la antena cu inca 3m. Deci in total vreo 7-8m.
Oricum nu imi convine treaba asta. Trebuie sa existe o explicatie. |
|
| Sus |
|
 |
DanH Sergent
|
Trimis: Vin Mai 07, 2010 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pina nu fac o proba cu o statie similara nu ma pot pronunta.Prima data am crezut ca are ceva amplificatorul.L-am dus inapoi si s-a intors cu raspunsul ca nu are nimica.Pus la alta statie nu a facut nici un fel de problema.La mine in schimb face probleme.Mai astept. |
|
| Sus |
|
 |
DanH Sergent
|
Trimis: Joi Iun 03, 2010 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am depistat problema.Era antena.A fost inlocuita cu alta.Cu Sirio Preformer 5000 pl. |
|
| Sus |
|
 |
|