Pagina de start a forumului Statii radio emisie receptie, Midland, TTi, Maxon si accesorii auto

Statii radio emisie receptie, Midland, TTi, Maxon si accesorii auto

Societatea vinde, repara si calibreaza: statii radio, statie taxi, statie camion si antene CB Midland, detectoare radar

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cu ajutorul unui amplificator poti dubla sau tripla distanta

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Statii radio emisie receptie, Midland, TTi, Maxon si accesorii auto -> Statie radio CB TTi si PMR de la TTi
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ionascu
Moderator muncitor

Data înscrierii: 09/Apr/2004

MesajTrimis: Sâm Mar 13, 2010 5:32 pm    Titlul subiectului: Cu ajutorul unui amplificator poti dubla sau tripla distanta Răspunde cu citat (quote)

Cu ajutorul unui amplificator CB poti dubla sau tripla distanta de emisie receptie la o statie radio.

Este o idee buna sa-ti cumperi un amplificator???.
Sunt de 25w, amplificator 100w si amplificator 150w, emisie receptie.
si
foto

si

si

Pentru intrebari va rugam nu ezitati sa ne contactati.
Cu respect
Silviu Ionascu
Tel: 004-0744517985
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
detectoare
Colonel

Data înscrierii: 29/Sep/2007

MesajTrimis: Sâm Mar 13, 2010 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu folosesc aceasta statie pe Logan si confirm ca este o statie deoasebita atat pentru cunoscatori cat si pentru amatori.
Da probabil este cea mai bina statie din lume.
Membrii forumului au discount 5%.

Statie radio Stryker SR-490 HP, putere 100W, cea mai buna statie din lume
si foto

DanH
Sergent

Data înscrierii: 17/Aug/2009

MesajTrimis: Dum Mar 14, 2010 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As dori sa intreb si eu ceva.La o statie TTI-770 de 5w la care am pus un amplificator de 25w ca la ce distanta ajung sa fiu receptionat cind folosesc si amplificatorul?
Va multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionascu
Moderator muncitor

MesajTrimis: Mar Mar 16, 2010 11:47 am    Titlul subiectului: Distanta de emisie marita Răspunde cu citat (quote)

Daca ai pus un amplificator pe emisie, se imbunatateste considerabil distanta de lucru pe emisie.
Ca sa ai castig si pe receptie iti trebuie un amplificator emisie receptie
KM-300 sau L-100

Cu respect
Silviu Ionascu
Sus
DanH
Sergent

MesajTrimis: Mar Mar 16, 2010 3:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amplificatorul care e acum montat pe masina e KL-35.Tot pe el mai scrie RTX
Sus
ionascu
Moderator muncitor

MesajTrimis: Mar Mar 16, 2010 11:24 pm    Titlul subiectului: Trebuie sa scrie clar RX si TX Răspunde cu citat (quote)

Trebuie sa scrie clar RX si TX. Din cate stiu eu acest model este doar pe emisie.

Cu respect
Silviu Ionascu
Sus
DanH
Sergent

MesajTrimis: Mie Mar 17, 2010 9:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pt lamuriri.
Sus
DanH
Sergent

MesajTrimis: Joi Apr 01, 2010 6:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As dori sa stiu daca acest amplificator se merita?
http://www.magazin-online.ro/statii-radio-camion-tir-si-autoturism/amplificatoare-pentru-statii-radio-cb/amplificator-100watt-hf-747b-pentru-statii-cb-26.php
Sus
ionascu
Moderator muncitor

MesajTrimis: Sâm Apr 03, 2010 8:39 pm    Titlul subiectului: Distanta de lucru se mareste de 3 ori cu acest amplificator Răspunde cu citat (quote)

Eu il recomand. Distanta de lucru se mareste de 3 ori cu acest amplificator 747 de la Midland

Cu respect
Silviu Ionascu
Sus
DanH
Sergent

MesajTrimis: Sâm Apr 03, 2010 9:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deja e de citeva zile pe maina.Se cunoaste.
Sus
DanH
Sergent

MesajTrimis: Mar Mai 04, 2010 4:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am o intrebare,asta ca sa nu deschid inutil un nou topic.Problema consta in faptul ca am un amplificator Midland 747B.Cind il conectez la statie si stau pe receptie totul e bine.In momentul in care intru pe emisie sunt receptionat bine in schimb amplificatorul ramine blocat pe emisie si se infierbinta de poti prepara oua pe el.Am fost la magazinul de unde l-am achizitionat si intrucit sunt in relatii bune cu ei l-au trimis inapoi pt verificare.Raspunsul e ca el e bun.La o proba cu alta statie nu se repeta problema care apare cu statia mea.Statia care o detin e un TTI 770.Fara amplificator totul e bine.Atit pe receptie cit si pe emisie.Oare ce ar putea fi?
Mai mentionez ca inainte de aces amplificator am mai avut unul cu putere mai mica si nu am avut probleme cu el.
Sus
and19sv
User abia conectat

Data înscrierii: 07/Mai/2010

MesajTrimis: Vin Mai 07, 2010 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DanH a scris:
Am o intrebare,asta ca sa nu deschid inutil un nou topic.Problema consta in faptul ca am un amplificator Midland 747B.Cind il conectez la statie si stau pe receptie totul e bine.In momentul in care intru pe emisie sunt receptionat bine in schimb amplificatorul ramine blocat pe emisie si se infierbinta de poti prepara oua pe el.Am fost la magazinul de unde l-am achizitionat si intrucit sunt in relatii bune cu ei l-au trimis inapoi pt verificare.Raspunsul e ca el e bun.La o proba cu alta statie nu se repeta problema care apare cu statia mea.Statia care o detin e un TTI 770.Fara amplificator totul e bine.Atit pe receptie cit si pe emisie.Oare ce ar putea fi?
Mai mentionez ca inainte de aces amplificator am mai avut unul cu putere mai mica si nu am avut probleme cu el.

Salut, ai mai rezolvat problema? Si eu am patit la fel. Sunt curios cum se remediaza. Patesc exact la fel.
Sus
DanH
Sergent

MesajTrimis: Vin Mai 07, 2010 5:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deocamdata nu.Astept un vecin care are statie identica cu a mea ca sa fac o proba sa vad daca se repeta problema.Banuiesc ca ar fi ceva la statia mea.
Sus
and19sv
User abia conectat

Data înscrierii: 07/Mai/2010

MesajTrimis: Vin Mai 07, 2010 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DanH a scris:
Deocamdata nu.Astept un vecin care are statie identica cu a mea ca sa fac o proba sa vad daca se repeta problema.Banuiesc ca ar fi ceva la statia mea.

nu cred ca e de la statie. Eu am rezolvat provizoriu problema. Pur si simplu am prelungit cablul de la amplif la antena cu inca 3m. Deci in total vreo 7-8m.
Oricum nu imi convine treaba asta. Trebuie sa existe o explicatie.
Sus
DanH
Sergent

MesajTrimis: Vin Mai 07, 2010 5:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pina nu fac o proba cu o statie similara nu ma pot pronunta.Prima data am crezut ca are ceva amplificatorul.L-am dus inapoi si s-a intors cu raspunsul ca nu are nimica.Pus la alta statie nu a facut nici un fel de problema.La mine in schimb face probleme.Mai astept.
Sus
DanH
Sergent

MesajTrimis: Joi Iun 03, 2010 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am depistat problema.Era antena.A fost inlocuita cu alta.Cu Sirio Preformer 5000 pl.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Statii radio emisie receptie, Midland, TTi, Maxon si accesorii auto -> Statie radio CB TTi si PMR de la TTi Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Preturi actualizate gasiti aici:

Detectoare de radar distribuitor Romania si Bucuresti