Pagina de start a forumului Statii radio emisie receptie, Midland, TTi, Maxon si accesorii auto

Statii radio emisie receptie, Midland, TTi, Maxon si accesorii auto

Societatea vinde, repara si calibreaza: statii radio, statie taxi, statie camion si antene CB Midland, detectoare radar

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Detector radar Whistler XTR-575 Model 2008, distribuitor det

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Statii radio emisie receptie, Midland, TTi, Maxon si accesorii auto -> Detectoare radar si accesorii auto
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
corina
Maior

Data înscrierii: 06/Mai/2008

MesajTrimis: Mar Aug 26, 2008 11:56 am    Titlul subiectului: Detector radar Whistler XTR-575 Model 2008, distribuitor det Răspunde cu citat (quote)

Detectorul radar Whistler XTR-575 are un display stralucitor f. placut si iese in evidenta imediat. Modelul XTR-575 are 3 moduri city , care permite sa reglati tolereanta pentru alarme false.

Detector radar XTR-575 atrage atentia in cazul unei alarme prin 2 semnale luminoase puternice.

Detector radar Whistler 575 va afisa intotdeuna alerta cea mai importanta. Are o functie utila care inchide detectorul daca posesorul il uita deschis.

cozmin_t
User abia conectat

Data înscrierii: 06/Mar/2010
Locație: brasov

MesajTrimis: Sâm Mar 06, 2010 3:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua!
Am un detector Radar Whistler 1743, care ar cam trebui innoit.
Am cautat si m-am oprit asupra a 2 detectoare comercializate de dumneavoastra:
-Whistler XTR 575,
-Cobra XRS 9345.
Avand experienta unui Whistler timp de 5 ani, inclin tot spre acceasi marca.
Insa dumneavoastra ce parere aveti?
Care din cele doua modele il recomandati?
Nu sunt un vitezoman inrait, merg in limita a 62-65 km/in localitati, si nu este importanta marca in mod special ci mai ales caracteristicile functionale.
Scuze ca v-am deranjat, si astept un raspuns, mai ales pentru achizitia unui detector nou (pana acum aveti o oferta demna de luat in seama)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
AlexAccesoriiMoto
Colonel

Data înscrierii: 04/Iun/2009
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mar Mar 09, 2010 10:23 am    Titlul subiectului: Alegeti Whistler 575 Răspunde cu citat (quote)

Din teste a reiesit ca acest model de Whistler este mai sensibil decat Cobra 9345.Are si functia de inchidere automata atunci cand detectorul ramane deschis + ca vine cu 3 moduri City de operare.
Vi-l recomand cu placere.

---------------------------------------------------------------------------------
Alexandru
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Statii radio emisie receptie, Midland, TTi, Maxon si accesorii auto -> Detectoare radar si accesorii auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Preturi actualizate gasiti aici:

Statii radio CB  Detectoare de gaz